SCROLL VERDER

Workshops - Provia Ondernemerscoaching

Ondernemersbegeleiding

Door provianl Programma's

Ondernemersbegeleiding.

Provia is specialist op het gebied van ondernemerschap sinds 2005. Met ons team van professionals, en ervaringsdeskundigen zijn wij dé partner voor mensen met uitdagingen in het ondernemerschap om hen te helpen succesvol te zijn.
Provia heeft de afgelopen jaren vele ondernemers begeleid naar of binnen het eigen bedrijf. Wij hebben daardoor ervaring opgedaan met een enorme diversiteit aan bedrijven én bedrijfsideeën. De ondersteuning die wij bieden, is daarom nooit standaard. Wij kijken altijd naar de behoeften van de (startende) ondernemer. Iedere onderneming én ondernemer is immers uniek!
Provia ondersteunt, begeleidt en biedt oplossingen voor ondernemers:
• startende en gevestigde ondernemers;
• ondernemers vanuit een bijstandsituatie, die (weer) willen gaan ondernemen;
• ondernemers in (financiële) problemen, die een beroep willen doen op de Bbz regeling;
• ondernemers met een probleem, die aankloppen bij de gemeente voor hulp;
• ondernemers, die hun competenties en hun ondernemerskansen willen vergroten;
• potentiële ondernemers, die (weer) willen gaan ondernemen.
Wanneer iemand in aanmerking wil komen voor een krediet of een periodieke uitkering in het kader van de Bbz, Bsa of IOAZ, dan kiezen verschillende gemeenten er voor om het bedrijf te laten toetsen en/of begeleiden door Provia als bedrijfskundig adviesbureau. Uit de toetsing naar de haalbaarheid van de bedrijfsplannen moet blijken of het bedrijf voldoende rendabel is om te kunnen starten en of de ondernemer voldoende inkomsten kan generen om in zijn of haar levensonderhoud te voorzien. Provia richt zich daarbij op het analyseren en beoordelen van de ondernemer én onderneming én het begeleiden van de ondernemers.
Meer weten? neem contact met ons op. 073-5326252